NEWS
valfresco

U najvećem trgovačkom centru u Istri Max Cityju, očekuje vas bogat blagdanski program i Adventski sajam – Prigodno radno vrijeme za blagdane i praznike

Max City_Adventski program
24.12.2018. 19:26; Učitavanja: 338; Početna / Gospodarstvo / U najvećem trgovačkom centru u Istri Max Cityju, očekuje vas bogat blagdanski program i Adventski sajam – Prigodno radno vrijeme za blagdane i praznike

Kako se godina bliži kraju, najveći trgovački centar u Istri želi s posjetiteljima podijeliti predblagdansko raspoloženje te da se u što vedrijoj atmosferi pozdravi stara i prigrli nova godina.

Prošli je vikend Max City ugostio najveće žive jaslice u hrvatskoj te vam donosimo djelić atmosfere s prošlih događanja kroz nekoliko fotografija.

No, bogat blagdanski program se nastavlja u Max Cityju. Max City je pripremio još mnogo programa koji vas očekuju i ovaj tjedan te nadolazeći vikend. Osim što je jedinstveno mjesto u Istri gdje možete pronaći za svakog ponešto, npr. u obliku darova za blagdanske dane, Max City je mjesto razonode i lijepih trenutaka.

U subotu, 29. prosinca, od 11 do 13 sati uživajte ususret novoj godini uz program Novogodišnja zabava Snježne kraljice. Program je prilagođen za djecu jer će družeći se s animatorima kostimiranim u Snježnu kraljicu, Pepeljugu i princa, još dugo prepričavati njihove čarobne priče i doživljaje. Bit će u sklopu programa i Kraljevske bojalice, snježne tetovaže i fotografiranje za uspomenu.

U popodnevnom dijelu programa istoga dana, također će najmlađi najviše uživati u animacijama, dječjim kreativnim radionicama, bojalicama i dječjim tetovažama. Program počinje u 17 i traje sve do 19 sati.

Za nedjelju, 30. prosinca, Max City donosi dječju animaciju od 11 do 13 sati u suradnji s dječjom igraonicom Twister.

Tijekom blagdanskih dana, Max City centar će imati sljedeće radno vrijeme:

  • – 24.12.2018. – centar radi do 17 sati,
  • – 25.13.2018. – centar je zatvoren,
  • – 26.12.2018. –  centar je zatvoren,
  • – 31.12.2018. – centar radi do 17 sati,
  • –   1.1.2019. – centar je zatvoren,
  • –   6.1.2019. – centar je zatvoren.

Po prilagođenom radnom vremenu radit će:

– Plodine – za dane 24. prosinca i 31. prosinca 2018. godine, Plodine su otvorene do 18 sati, a za blagdane 26. prosinca i 6. siječnja od 7 do 22 sati,

– CineStar – radi prema objaveljenom programu prikazivanja filmova.

Više informacija i detalja o programima možete pronaći na službenoj web i Facebook stranici.

Sretne blagdane i najljepše želje želi vam vaš Max City!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email