VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U gradskoj vijećnici održano predavanje “Instagram i mali poduzetnici”

Valentina Babić-instagram 2
19.03.2024. 18:40; ; Početna / Gospodarstvo / U gradskoj vijećnici održano predavanje “Instagram i mali poduzetnici”

Mali poduzetnici i obrtnici sa zanimanjem su sudjelovali u besplatnom interaktivnom predavanju na temu „Instagram i mali poduzetnici; kako iskoristiti ovu platformu za promociju i rast vlastitog poslovanja“ koje je održano u vijećnici Grada Poreča-Parenzo.

Kroz svijet Instagrama sudionike je vodila Valentina Babić, vlasnica obrta za digitalni marketing i kreiranje sadržaja VB Creative te Canva edukatorica, koja je pritom otkrila ključne strategije za uspješnu promociju i rast poslovanja. Uz sve brže promjene u digitalnom svijetu, Instagram postaje neizostavan alat kada se radi o promociji poslovanja. Predstavila im je savjete i trikove za izgradnju snažnog Instagram profila, zatim kako stvarati privlačan sadržaj koji će angažirati ciljanu publiku, te koje su to strategije za povećanje vidljivosti i privlačenje novih klijenata. Sudionici su pohvalili sadržaj predavanja i znanje koje je predavačica nesebično podijelila i u neformalnom razgovoru s poduzetnicima nakon održanog predavanja.

Predavanje je organizirao Poduzetnički inkubator Poreč kao jedno u nizu predavanja i radionica koje će organizirati u 2024. godini, kao podrška obrtnicima i malim poduzetnicima te onima koji razmišljaju o poduzetništvu.

Grad Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email