NEWS

U Gradskoj knjižnici Poreč u četvrtak 23. rujna predstavljanje knjige Haker, istarske autorice ljubavnih romana Marilene Dužman

IMG-a1011787b1adcbebf03e233248ae44ac-V (1)
20.09.2021. 21:23; ; Početna / Kultura / U Gradskoj knjižnici Poreč u četvrtak 23. rujna predstavljanje knjige Haker, istarske autorice ljubavnih romana Marilene Dužman

U Gradskoj knjižnici Poreč u četvrtak 23. rujna 2021. godine u 19 sati upriličit će se predstavljanje knjige Haker, istarske autorice ljubavnih romana Marilene Dužman.

Gdje mi je psihijatrica?, Opsidijan, Razgovori s ginekologom, Mrtav, a gladan, Slobodan pad i Skriveno srce zabavna su i opuštajuća štiva koje ova Ližnjanka izdala u manje od dvije godine. Skriveno srce, prvi je od planirana četiri romana u serijalu o obitelji Marwood iz Texasa. Haker je najnoviji, netom objavljen, sedmi Marilenin roman. Marilena u svoje romane uspješno ukomponira ljubav, poslovne neuspjehe, prevare, blagu dozu erotike, humor i razne životne neprilike.

Uz pridržavanje epidemioloških mjera i prethodnu najavu na broj telefona 052434196 ili na e-mail [email protected], uživat ćete u druženju s autoricom koja će rado odgovarati na pitanja posjetitelja. Predstavljanje knjige moderirat će Sonja Brhanić.

 

Gradska knjižnica Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email