NEWS
Best of Poreč

U gostima jedriličarskom klubu Horizont Filip Matika, u Vrsaru danas kajakaška regata

21.08.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / U gostima jedriličarskom klubu Horizont Filip Matika, u Vrsaru danas kajakaška regata
67GO099301.jpg

POREČ – Jučerašnji redovan trening polaznika škole jedrenja Jedriličarskog kluba »Horizont Poreč« za mlade porečke jedriličare nije bio uobičajen s obzirom da im je u goste stigao izuzetno uspješan jedriličar koji je s njima odradio pokazni trening i prenio im svoja bogata iskustva sa svjetskih mora. Naime, trener »Horizonta Poreč«, inače, ništa manje uspješan Puljanin Dario Kliba, svojim je učenicima u goste doveo svog sugrađanina Filipa Matiku, člana pulske »Vege«, dvostrukog svjetskog prvaka u klasi »optimist«.

Matika je drugim riječima najbolji hrvatski jedriličar u navedenoj klasi svih vremena, koji je nastavio uspješan put koji je svojevremeno započeo Kliba prvom svjetskom medaljom za Hrvatsku u »optimistima«. Zajednički trening sa svjetskim prvakom sigurno će mladim porečkim jedriličarima dati još veći poticaj da ustraju u svom marljivom radu.

VRSAR – »Ljetni kamp 2005« naziv je kajakaške regate što će se danas u organizaciji Kajak-kanu kluba »Vrsar« održati na mjesnoj plaži s početkom u10 sati. Natjecat će se mlade veslačice i veslači u uzrastima kadeta i mlađih kadeta na stazi dugoj 200 metara, u disciplini kajaka jednosjeda (K1).

K.K., Glas Istre, 21.8.05.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani