VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

U ELEGANTNIM SALONIMA POREČKE VILE POLESINI ODRŽAN SAJAM VJENČANJA

12.12.2010. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / U ELEGANTNIM SALONIMA POREČKE VILE POLESINI ODRŽAN SAJAM VJENČANJA
690vjencanje.jpg

Sajam vjenčanja u Poreču nije novost, no ovog je petka i subote po prvi put održan u elegantnim salonima starinske vile Polesini, što je u kombinaciji s rasvjetom, glazbom i svadbenim dekorom stvaralo posebnu atmosferu i mamilo posjetitelje u obnovljeno zdanje starogradskog poluotoka.
Po riječima organizatorice Stelle Brzak, namjera je bila na jednom mjestu okupiti sve što potrebno da vjenčanje protekne uz što manje brige o praktičnoj organizaciji, a uz što više vremena uživanje u jedinstvenom trenutku izricanja sudbonosnog "da".
Petnaestak izlagača tako je predstavilo ponudu vjenčanica, kolačića i vina, balona, prstenja
i svijeća, buketa i albuma, a posjetitelji su se mogli raspitati o uslugama fotografa i snimatelja, kozmetičara, glazbenika i DJ-a. Uz ostalo, nudila se i organizacija bračnih putovanja te djevojačkih i momačkih večeri.
Sve to, naravno, košta – naročito vjenčanje u vili Polesini traži dublji džep – no interes za nuđene usluge nije izostao. Nekoliko parova je i rezerviralo pojedine usluge ili čitav paket te su izvučeni i dobitnici nagradnog putovanja u Tunis. Suorganizator događaja bila je grupacija Valamar.

M. Dodić, Glas Istre

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email