NEWS
VALFRESCO sredina

U Domu obrtnika prezentacija „Otvori obrt i ostvari pravo na bespovratna sredstva za samozapošljavanje“ u petak, 28.10.2022.

26.10.2022. 09:00; ; Početna / Novosti / U Domu obrtnika prezentacija „Otvori obrt i ostvari pravo na bespovratna sredstva za samozapošljavanje“ u petak, 28.10.2022.
mjesec2022

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 28. listopada 2022. u Domu obrtnika, s početkom u 11.00 sati održati će se prezentacija na temu odabir obrta kao oblika poslovnog subjekta i mogućnost financiranja kroz bespovratna sredstva.

Imate poduzetničku ideju? Želite otvoriti poslovni subjekt? Zašto otvoriti obrt? Koje su prednosti i nedostaci obrta? Kako do bespovratnih sredstava? Koji su izvori financiranja? Kako napisati dobar poslovni plan?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Gabrijela Božić Radessich dipl.oecc. sa dugogodišnjim iskustvom rada u području poreza i računovodstva (Dom obrtnika d.o.o.) i Marijana Kordić, magistrica struke smjera gospodarstvo EU, s višegodišnje iskustvom u prijavi na natječaje za bespovratna sredstva i vlasnica obrta za poslovno savjetovanje „MK Vizual“.

Navedena edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Grad Poreč

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna