U Dom za starije i nemoćne u Poreču vraćaju se uobičajene aktivnosti prije pandemije

Fešta1
09.05.2022. 18:11; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / U Dom za starije i nemoćne u Poreču vraćaju se uobičajene aktivnosti prije pandemije

U Domu za starije i nemoćne osobe u Poreču, na veliku radost korisnika stalnog smještaja i Poludnevnog boravka, vraćaju se uobičajene aktivnosti iz vremena prije pandemije. Tako su korisnike danas, povodom zajedničke proslave rođendana pjesmom i svirkom razveselili volonteri-muzičari Tria Relax: Duško, Antonija i Verica.

Korisnicima koji su tijekom travnja proslavili svoje rođendane sve najbolje zaželjela je ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar, a bila je to i odlična prilika da korisnici zajedno s volonterima zapjevaju poznate melodije te da se počaste ukusnom tortom koju su za njih pripremili vrijedni Domski slastičari.

U Domu su ponovno srijedom aktivne i frizerke-volonterke. Kao i prije nekoliko godina, prve su besplatne frizerske usluge korisnicima započele pružati frizerke Miki i Gordanu, a pridružile su im se i frizerke-volonterke Marinela, Paola i Nika.

Pozivamo u ovoj prilici sve frizerke kao i ostale volontere koji dio svoga vremena žele pokloniti korisnicima Doma i Poludnevnog boravka da se jave i tako obogate živote starijih osoba.

 

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email