U četvrtak, 3. listopada, edukacija: „Dizajnom doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“, dr.sc. Klara Trošt Lesić, Eventor

Klara_Trost_Lesic-1
01.10.2019. 12:17; ; Početna / Gospodarstvo / U četvrtak, 3. listopada, edukacija: „Dizajnom doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“, dr.sc. Klara Trošt Lesić, Eventor

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se u četvrtak, 03. listopada u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 17,00 sati održati edukacija na temu „Dizajnom doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“. Edukaciju će voditi  dr.sc. Klara Trošt Lesić iz tvrtke Eventor. Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: [email protected] s naznakom „edukacija Klara Trošt Lesić” najkasnije do četvrtka 03.10. do 10h.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Više o edukaciji:

SADRŽAJ RADIONICE:

  • Što je ekonomija doživljaja i zašto su doživljaji važni
  • Identificiranje osnovnih vrijednosti i jedinstvenosti ponude
  • Identificiranje idealnih klijenata
  • Razumijevanje tijeka doživljaja
  • Kako inscenirati pozitivne doživljaje kod klijenata

Nakon završene radionice sudionici će poznavati osnovne korake u dizajnu doživljaja iz održive perspektive, vlastite jedinstvenosti i potrebe klijenata na temelju kojih će oblikovati buduću ponudu. Stečenim znanjima lakše će se suočavati izazovima vođenja poslovanja.

METODE RADA:

Na radionici će se primjenjivati različiti metodološki oblici prijenosa znanja poput praktičnih primjera, vježbi prepoznavanja, zadataka u grupama što će omogućiti svim sudionicima da zapamte i primjene naučeno na njima najjednostavniji način. 

dr.sc. Klara Trošt Lesić svojim radom podrška je organizatorima manifestacija u organizaciji autentičnih i održivih manifestacija s kvalitetnim programom i autentičnim doživljajima, koje će svojim posjetiteljima zauvijek ostati u sjećanju. Osnivačica tvrtke Eventor, znanstvenica, zagovornica je održivog turizma i održivog upravljanja manifestacijama. S desetogodišnjim znanstvenim i profesionalnim iskustvom u područjima analize manifestacija i održivog turizma na međunarodnoj i nacionalnoj razini ovom edukacijom želi podijeliti svoje znanje i iskustvo te pridonijeti porastu znanja i vještina organizatora manifestacija. 2012. godine stekla je doktorsku titulu iz društvenih znanosti na Ekonomskom fakultetu u Splitu s temom „Vrednovanje manifestacija u funkciji održivog razvoja turističke destinacije“. Članica je Global Sustainable Tourism Council (GSTC), Hrvatske udruge profesionalaca u kongresnom turizmu (HUPKT) i European Association for Heritage Interpretation. Autorica je mnogobrojnih znanstvenih radova iz područja event managementa i turizma doživljaja. Uslijed stalnog ulaganja u vlastitu edukaciju i usavršavanje, 2017. stekla je Certificate in Sustainable Tourism (Sustainable Tourism Training Program – STTP), 2018. godine Certifikat za profesionalca u kongresno-incentive-event turizmu (HUPKT) dok je 2019. stekla Certifikat za vodiča interpretatora baštine (Interpret Europe). Njezina druga strast je maslinovo ulje, od 2009. godine članica je Panela za senzornu analizu djevičanskih maslinovih ulja Instituta za poljoprivredu i turizam u Poreču i nalazi se na Nacionalnoj listi ocjenjivača djevičanskog maslinovog ulja.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email