Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića promovirala svoje maturante

Promocija maturanata TUŠ2
02.07.2021. 13:49; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića promovirala svoje maturante

Ispred Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč u utorak, 30.06.2021. upriličena je podjela svjedodžbi učenicima završnih razreda koji su s uspjehom priveli kraju, još jednu specifičnu školsku godinu.

Na prigodnoj svečanosti okupilo se 6 kuhara, 2 konobara, 4 slastičara, 17 hotelijersko-turističkih tehničara, te 20 turističko-hotelijerskih komercijalista. Tom su prilikom i nagrađeni najbolji među njima: Andrea Bošnjak, Matija Milokanović, Mauro Draghicchio, Valentina Soldo, Karla Floričić, Paulo Đurđević, Luka Licardo, Anastazija Širol, Marija Marjanović, Karla Ajhner, Maja Ladenlajter, Diana Lovrić, Martina Muminović, Nikol Kremer, Marija Barišić, Iva Floričić, Mario Sviličić, Karla Fajfar, Sara Voćanec.

Na početku svečanosti obratila im se ravnateljica škole, Tatjana Gulić Pisarević, čestitala im na uspjehu, te poželjela sreću na njihovom daljnjem putu, bilo u svijetu rada ili daljnjem školovanju. Istaknula je kako su ponosni na generaciju maturanata 2020./2021.godine jer to su učenici koji su polovicu ili gotovo polovicu svog srednjoškolskog obrazovanja proveli u otežavajućim okolnostima. „Nastavu su većim dijelom pohađali na daljinu, nisu se mogli družiti, putovati, zabavljati. No, osmijeh nije silazio s njihovih lica, hrabro i dostojanstveno stigli su do današnjeg dana- kraja svog srednjoškolskog obrazovanja i na tome im iskreno čestitamo. Želimo im puno uspjeha i sreće u daljnjem školovanju i radu, te nadamo se će im naša škola ostati u sjećanju samo po onom najboljem. Nadamo se da će nas često posjećivati, a mi ćemo im uvijek rado biti na raspolaganju“, poručila im je ravnateljica.

Učenicima završnih razreda se obratio i gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo, Loris Peršurić i čestitao im na uspjehu. – Velike čestitke svima, znanja i vještine koje ste dobili kako uz svoje profesore i mentore u ovoj školi velike tradicije, tako i kroz natjecanja i Erasmus programe, sigurno će vam puno pomoći u daljnjem radu i životu. Bravo i za obitelji koje su stalna podrška na tom putu, rekao je gradonačelnik i dodao kako će Grad i dalje u okviru svojih mogućnosti, podržavati rad škole i učenika za stvaranje što boljih uvjeta.

 

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email