NEWS
VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

Turističke zajednice Poreča, Vrsara i Funtane sudjelovale na sajmu u Nürnbergu

20170315_103700_HDR
22.03.2017. 11:41; ; Početna / Gospodarstvo / Turističke zajednice Poreča, Vrsara i Funtane sudjelovale na sajmu u Nürnbergu

Ispostava Hrvatske turističke zajednice u Münchenu organizirala je sa sajmom u Nürnbergu zajednički štand na kojem su nastupili izlagači iz Hrvatske na turističkom sajmu FREIZEIT Touristik & Garten u Nürnbergu (Bavarska). 
Sajam se održavao od 15.-19. ožujka 2017. godine, okupio je oko 850  izlagača, a posjetilo ga je 106.500  posjetitelja.

Na zajedničkom štandu KROATIEN površine 60 m2  svoju ponudu prezentiralo je 9 izlagača: Camping Glavotok i Turist Grabovac, Imperial d.d. Rab, Hoteli Njivice, TZ Kvarner, Valamar Riviera d.d., TZG Poreč, TZO Funtana, TZO Vrsar, Zaton Holiday Resort i Ispostava HTZ München.

Nürnberg je drugi najveći grad Slobodne države Bavarske sa više od pola milijuna stanovnika, a njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište naročito za goste koji dolaze autom i kamperom.

Hrvatski štand  bio je vrlo dobro posjećen svih 5 dana, a posebno dobro u danima vikenda. Na info-pultu  HTZ-a  posjetitelji su mogli dobiti informacije o svim hrvatskim turističkim destinacijama. Mnogi su već došli prethodno informirani pa su na štandu dobili dodatne i detaljne informacije o destinaciji u koju će putovati.

Posebno velik interes bio je za hrvatsku kamping ponudu.
Osim turističke ponude prezentirala se još  Caravaning, Outdoor i Sport ponuda te sve za kuću i vrt.  
Ispostava Hrvatske turističke zajednice München nastupila je sa štandom koji se nalazio u hali 9 zajedno s drugim turističkim destinacijama iz Europe.

Ured TZG Poreč

Print Friendly, PDF & Email