Turistička zajednica Grada Poreča objavljuje: Prijave za cijepljenje privatnih iznajmljivača – rok do 6. svibnja !

cijepljenje3 (1)
01.05.2021. 17:40; ; Početna / Obavijesti / Turistička zajednica Grada Poreča objavljuje: Prijave za cijepljenje privatnih iznajmljivača – rok do 6. svibnja !

Slijedom inicijative Ministarstva turizma i sporta RH, Turistička zajednica Grada Poreča obavještava privatne iznajmljivače da će se uskoro provesti prioritetno cijepljenje privatnih iznajmljivača protiv bolesti Covid 19.

Svi privatni iznajmljivači s područja Grada Poreča-Parenzo koji su zainteresirani za cijepljenje, trebaju do  06.05.2021. (četvrtak), na e-mail: [email protected]  dostaviti sljedeće informacije:

1. Ime i prezime ( nositelj rješenja o kategorizaciji objekta )
2. Datum rođenja
3. Grad, poštanski broj
4. OIB
5. Matični broj osiguranika
6. Broj mobitela
7. E-mail adresa

Mole se privatni iznajmljivači da dostave sve tražene podatke u navedenom roku, jer se u protivnom neće moći uvrstiti na spisak prioritetnog cijepljenja. Informacije o terminima cijepljenja i o vrsti cjepiva bit će objavljene naknadno. 

Iznajmljivači se mogu prijaviti i osobno u Informativnom centru Turističke zajednice Grada Poreča u ponedjeljak 03.05. i u utorak 04.05. od 08.00 do 18.00 sati. 

Za sva dodatna pitanja molimo Vas da se obratite direktno MINTS-u kao provoditelju predmetne inicijative obzirom da oni jedino imaju odgovore na moguća specifična pitanja.

Print Friendly, PDF & Email