NEWS

Tunaholic je postao McDonald’s za plavu ribu, i to je kompliment. Na Jadranu bi trebalo otvoriti barem trideset Tunaholica

tunaholic-g
20.08.2022. 10:41; ; Početna / Gospodarstvo / Tunaholic je postao McDonald’s za plavu ribu, i to je kompliment. Na Jadranu bi trebalo otvoriti barem trideset Tunaholica

piše: plavakamenica.hr
Jednom davno kad je McDonald’s prvi put došao u ove krajeve, pred njegovim su se restoranima formirali dugi redovi obožavatelja ali i znatiželjnika. Jučer između jedan i dva dvaput smo prošli kraj porečkog Tunaholica. Oba su se puta redovi pred ovim minijaturnim street food lokalom protezali kroz dvije ulice. No, oni kojima čekanje ne smeta uživali su u Tunaholicovu ribljem street foodu, po kojem je mirisala cijela porečka glavna ulica.

U Tunaholicu smo prvi i jedini put jeli prije dvije godine, dok je još bio relativno anoniman. Naručili smo odličan crni burger sa steakom od tune i jako fini fritto misto. U ono je vrijeme Tunaholic imao mali jelovnik i grozan izbor pića.

Koncept jelovnika nije se srećom promijenio: tuna, mala plava riba i morski pas, kozice i lignje, glavni su sastojci koji se pripremaju u popularnim, uglavnom street food formatima. Cijene su i dalje prijateljske.

Koncept funkcionira izvrsno, o čemu svjedoče redovi pred Tunaholicom, ali i činjenica da je Tunaholic otvorio lokale u Rovinju i Ljubljani. Kad bi u Hrvatskoj bilo mudrih i dalekovidnih restoranskih investitora sa zaista ozbiljnim novcem, Tunaholic bi već sad premrežio cijeli Jadran. Hrvatskoj obali potrebno je barem tridesetak Tunaholica. A bilo bi nam jako drago da se bar jedan otvori u Zagrebu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email