NEWS

Tomislav Bralić i klapa Intrade priredili koncertni spektakl u Poreču

041_mpp
foto: Manuel Paljuh
05.07.2023. 13:17; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Tomislav Bralić i klapa Intrade priredili koncertni spektakl u Poreču

Spoj starih i novih hitova te odlična atmosfera obilježili su koncert omiljene hrvatske klape

Na sinoćnjem koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade, porečki Trg slobode preplavili su obožavatelji klapske pjesme. Svojim osobito mističnim baritonom, vokalom koji miluje toplinom, dodiruje opipljivom ljubavi te raznježuje iznimnom srdačnošću, Bralić je iskrenom lakoćom osvojio srca porečke publike.

Hitovima poput „Zora bila“, „Croatio, iz duše te ljubim“, „Samo more nosim ja u duši“, “Zalutali pogled”, “Ne mogu te prestat jubit”, „Ne znam što me tebi vuče“ i brojnim drugima začarali su porečku publiku koja je gromoglasnim pljeskom nagradila svaku njihovu izvedbu. Publika je posebno emotivno primila izvedbu neslužbene istarske himne „Samo anđeli znaju“. Svaka pjesma u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade imala je posebnu snagu zvuka i riječi te izrazito naglašen emotivni naboj koji su uspjeli prenijeti publici. Tomislav Bralić i klapa Intrade postali su zaštitni znak klapskog pjevanja i veliki ambasadori hrvatske glazbene kulture koji na svakom svom koncertu najviše uživaju u dijeljenju emocija s publikom.

Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i šarm tople ljetne večeri, Poreč je dobio više od koncerta, dobio je spektakl za pamćenje u kojem su uživali domaći i gosti.

TZG

foto: Manuel Paljuh

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email