NEWS
VALFRESCO sredina

Što je sa natječajem za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Poreča ?

06.01.2006. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Što je sa natječajem za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Poreča ?
851IMG_1888.jpg

Grad Poreč još je 4.svibnja 2005. zaključio pa poništio dio natječaja za zakup poslovnih prostora, ponovio natječaj koji se je zaključio 27.5.2005.

U natječaju za zakup poslovnih prostora bilo je oglašeno 17 poslovnih prostora za koje su kandidati morali uplatiti i jamčevine u iznosima od cca 2.000 kn pa do 25.000 kn. Za većinu prostora bila je potrebna uplata jamčevine između 3.000 i 5.000 kn.

Već je u samoj natječajnoj dokumentaciji učinjen zanimljiv propust: nije definiran rok kada bi Komisija za poslovni prostor Poglavarstva trebala utvrditi tko će dobiti poslovne prostore u zakup !

Rezultat te male šegavece je da su poslovni prostori i preko sezone ostali prazni, da potencijalni zakupci nisu do danas (6.1.2006.) dobili niti odgovor od Poglavarstva prihvaća li se ili odbija njihova ponuda, a niti su dobili povrat uplaćene jamčevine. U kojem su stanju neki od oglašenih prostora, možete se uvjeriti i na priloženim slikama. Obzirom na razdoblje godišnjih odmora, vjerojatno nije za očekivati neku reakciju Poglavarstva u tijeku ovog mjeseca. Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti reakciju kada bi zakupci zatražili za svoje jamčevine kamatu na kredit 🙂

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna