NEWS
Pentola Porec S2 102020

Tjedan cjeloživotnog učenja – besplatno interaktivno predavanje: Ah, ti projekti! Natječaji, projekti, financiranje – (ne)boli glava

22.09.2020. 12:25; Učitavanja: 63; Početna / Obavijesti / Tjedan cjeloživotnog učenja – besplatno interaktivno predavanje: Ah, ti projekti! Natječaji, projekti, financiranje – (ne)boli glava
ah, ti projekti

U Tjednu cjeloživotnog učenja u Pučkom otvorenom učilištu Poreč pozivamo vas na interaktivno predavanje za UDRUGE i USTANOVE kojim će vas voditeljica Sniježana Matejčić provesti primjerima iz vlastitog iskustva:

– kako osmisliti projekt za neki natječaj (projektna logika)

– kako ispuniti prijavne obrasce

– što je projektna logika

– koji su preduvjeti važni da bi se uopće mogli javiti na neki natječaj (strateški planovi, operativni planovi, pregled izvora prihoda i rashoda za jednu ili dvije godine unatrag, ovlaštene osobe u mandatu, potvrda o predanom financijskom izvješću za prethodnu godinu, potvrda o nepostojanje duga….) 

 

Interaktivno predavanje održat će se u utorak 29.9. u 17 sati foajeu kazališta u Poreču, a zbog ograničenog broja polaznika, potrebna je prethodna online prijava na: https://forms.gle/9xFu9w3gsPGSzFND8)

Print Friendly, PDF & Email