NEWS

Težak ligaški vikend za Stolnoteniski klub Jadran, kvalifikacije za Državno prvenstvo u Vrsaru

IMG_4890
21.02.2023. 08:40; ; Početna / Sport i rekreacija / Težak ligaški vikend za Stolnoteniski klub Jadran, kvalifikacije za Državno prvenstvo u Vrsaru

Seniori i seniorke u desetom kolu Prve Hrvatske lige su bili na gostovanju u Samoboru i Velikoj Gorici gdje su u oba susreta doživili poraze. Cure su poražene u Samoboru rezultatom 4:0 dok su dečki poraženi rezultazom 4:2.

Moramo napomenuti da su dečki nastupili bez prvog reketa Ivana Jardasa radi privatnih obaveza, sa njim bih vjerovatno rezultat bio bolji. U drugom utakmici u Gorici cure su poražene rezultatom 4:2, dok su dečki upisali poraz rezultazom 4:0. Za dečke su nastupili: Leon Španić, Karlo Johaness Antolović i Luka Otočan dok za cure: Leona Šantek, Mateja Arlović i Ana Lukez.

Nedjelja je bila rezervirana za kvalifikacije za prvenstvo države koje je igrano u Vrsaru, a postignuti su sljedeći rezultati. U mlađim kadetkinjama Sara Lozančić osvojila je treće mjesto a pošto se napravio krug pobjeda i poraza radi razlike u dva seta, Sara se nije uspijela kvalificirati na prvenstvo države.
Za Jadran su još nastupili, u kategoriji juniorki Doris Devčić i Ana Lukez koja je osvojila treće mjesto. U konkurenciji mlađih kadeta su nastupili Diego i David Rajko. David je osvojio treće mjesto.
U juniorskoj konkurenciji nastupili su Mateo Šušljik i Raul Vojnović. Nažalost niti jedan nisu uspjeli proći grupu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email