NEWS

Svjetski putnik – fotograf Adnan Bubalo u Sv.Lovreču u subotu, 13. travnja

Plakat
07.04.2019. 00:11; ; Početna / Kultura / Svjetski putnik – fotograf Adnan Bubalo u Sv.Lovreču u subotu, 13. travnja

U subotu, 13.04. u 19 sati, u općinskoj zgradi u Sv.Lovreču dolazi predstaviti svoj rad i život Adnan Bubalo.
Fotografijom se bavi već preko 25 godina i jedan je od vodećih fotografa krajolika, putovanja i prirode na području Balkana. Od globalno poznatih njegove radove do sada su objavili National geographic Viajes magazine, National geographic Travel magazine u izdanju Best of the world 2017., Digital photographer magazine, Digital SLR photography magazine, Practical Photography magazine, Weather Channel, The Huffington Post It i kao i mnogi drugi. Priredio je izložbe fotografija u Rimu i Istanbulu.
Trenutno je ovlašteni fotograf projekta Via Dinarica (www.viadinarica.com) i premijer portala za razvoj turizma na balkanu Balkanvibe. (www.balkanvibe.com). Također je službeni fotograf i foto editor magazina “Don’t Miss”
U 2016. godini je osvojio treću nagradu na prestižnom foto natjecanju u organizaciji International mountain summit (https://www.aku.it/en/stories/ims-2016-en.html). Njegovi radovi su objavljeni u prestižnoj i nagrađivanoj foto knjizi “Der Atem der Berge“ (Duh planina) za 2017. u izdanju poznatog njemačkog izdavača Bruckmann-a. Jedan je od onih vrhunskih svjetskih majstora fotografije koji ima seriju fotografija sa sjevera naše planete: aurora borealis! Svoje umijeće, iskustva, avanture i opasnosti predstavit će znatiželjnoj publici u subotu, 13.04.’19. u 19 sati, na prvom katu Općinske zgrade u Svetom Lovreču. Organizator je lovrečki KAF.

Ovo predstavljenje je za sve zainteresirane slobodno.

Print Friendly, PDF & Email