NEWS

Svečano otvoren 1. Cvjetni vikend u Poreču

18.04.2008. 00:00; ; Početna / Novosti / Svečano otvoren 1. Cvjetni vikend u Poreču
946IMG_2429.JPG

Pozdravnim govorom prisutnima se obratio Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić uz riječi podrške organizatorima je zaželio da Cvjetni vikend postane tradicionalna manifestacija međunarodnog karaktera.
U dvorani je ukupno 25 izlagača odnodosno proizvođača.
Materijale i alate za uređenje vrtova, balkona i okućnica predstavljaju dvije agrarije. U kulturno-zabavni dio programa uključeni su: Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića, Udruga mladih USB, Društvo Naša djeca te porečka Likovna udruga, Udruga invalida Grada Poreča, Udruga BIO ISTRA, Udruga Invalida grada Poreča.

Osim informativnog punkta na kojem će se od stručnjaka moći dobiti korisni savjeti, jedan dio programa manifestacije "Cvjetnog vikenda" obuhvaća i edukaciju mladih. Na tim će predavanjima biti govora o porečkim crnim ekološkim točkama, divljim deponijima, uređajima za pročišćavanje otpadnih voda kao i o prikupljanju ambalažnog otpada.
U zabavnom djelu programa će sudjelovati Porečki Delfini, KUD Kosirići iz Tinjana, Mladi pjevači iz Kaštelira, Vokalni sastav Duo Magnolia iz Vodnjana , Sergio Pavat i grupa Matrix, hrvatski i talijanski Dječji vrtići. Manifestaciju organizira komunalno poduzeće Usluga d.o.o. u suradnji s lokalnom Turističkom Zajednicom, a pod pokroviteljstvom Grada Poreča.

Ured Grada Poreča

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email