NEWS

Sv. Lovreč: Odabrane najljepše korte i baladuri

12.08.2006. 00:00; Učitavanja: 123; Početna / Novosti / Okolne općine / Sv. Lovreč: Odabrane najljepše korte i baladuri
562GO150805.jpg

Prethodno su u jutarnjim satima održane crkvene svečanosti.

Ove su godine po prvi put birane najljepše okućnice i balkoni. Izabela i Kristijan Licardo iz Vošteni ponosni su vlasnici najljepšeg baladura u općini, za što su nagrađeni sa 700 kuna. Alma i Tomo Babić iz Seline ponijeli su drugu nagradu od 500 kuna, dok su trećeplasirani Alma i Mario Matošević iz Perini dobili 300.

Po odluci peteročlane komisije, najljepšu kortu na Lovreštini imaju Mirela i Lino Dodić iz Stranići. Ljiljana i Edo Radić iz Lovreča zauzeli su drugo mjesto, a treće je pripalo Gracijeli i Ivanu Matoševiću iz Krunčići. Nagrade su u ovoj kategoriji bile 1.500 kuna za prvo te 1.000 i 500 kuna za drugo i treće mjesto.

Novost u odnosu na prethodne Lovrečeve je velika drvena konstrukcija za penjanje, koju su zajedno s hvatištima i sigurnosnom užadi postavili ovdašnji alpinisti. Po cijeni od deset kuna svatko se mogao penjati »dok se ne štufa«, što se u većini slučajeva ipak brzo događalo.

Za zabavu i ples bili su zaduženi Anelidi, Vesna Nežić-Ružić, Company band i Alen Vitasović, a nastupio je i mađioničar. Gastro-ponudu sačinjavala su jela s roštilja, ali i kapuz i kotlovina; cijene su bile oko 40 kuna

M.D. Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email