NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Sv.Lovreč: Javne površine dosadašnjim korisnicima

28.04.2007. 00:00; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Sv.Lovreč: Javne površine dosadašnjim korisnicima

Njih jedanaestero, kao jedini ponuđači na natječaju raspisanom prije desetak dana, od Općine će dobiti odobrenje za korištenje javne površine i postavljanje štandova, a prethodno moraju platiti ponuđenu naknadu, odlučilo je Općinsko poglavarstvo.

Za jednokratne radove na tridesetak kilometara nerazvrstanih cesta najpovoljniju je ponudu na pozivnom natječaju dao Put iz Potpićna. Košnja i čišćenje planiraju se koncem srpnja, a Općinu će stajati 28 tisuća kuna, uvećano za PDV. Iz programa održavanja izostavljeni su putovi na području koje je nedavno pripalo Vrsaru.

Poglavarstvo je prihvatilo ponudu jednog mještanina za zamjenu nekretnina, čime mještanin dobiva okućnicu u Radićima, a Općina parcelu dvostruko veće površine. Temeljem zahtjeva sadašnjeg korisnika, Općina će raspisati natječaj za prodaju zgrade čiju je vrijednost vještak procijenio na 8.155 eura. Početna cijena na natječaju bit će 10.100 eura, odluka je poglavarstva.

Istra rustica dobila je suglasnost za prekopavanje ceste u Herakima, radi privremenog priključivanja na vodovodnu mrežu 12 novih kuća. Uvjet je da cestu ponovno asfaltiraju. Organizaciju Vinistre, međunarodne smotre vina u Poreču, Općina će sponzorirati s tisuću i pol kuna

M.D. Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email