NEWS

Suradnja za jačanje turističkog sektora na otvorenom između Top Camping Hrvatska i regije Veneto (IT)

pool-aearial-view
23.10.2023. 14:43; ; Početna / Gospodarstvo / Suradnja za jačanje turističkog sektora na otvorenom između Top Camping Hrvatska i regije Veneto (IT)

Dvije referentne  organizacije u kamping turizmu , “ALPE ADRIA na otvorenom ” iz Vicenze i “Top Camping Hrvatska” sa sjedištem u Poreču, objavili su suradnju usmjerenu na poticanje razvoja turističkog sektora na otvorenom. Ovim sporazumom  dogovoren je zajednički rad i promicanje  vlastitih aktivnosti u svrhu poboljšanja turističkog iskustva.

“ALPE ADRIA na otvorenom ” posvećena je promociji, koordinaciji i zaštiti kampiranja, itinerantnog turizma, društvenih i kulturnih aktivnosti među zaljubljenicima u putovanja na otvorenom u regiji Veneto. Njihova svrha je osigurati svojim članovima niz prednosti i promocija.

“Top Camping Hrvatska” također  duboko uključena u svijet itinerantnog turizma  spremna je zajedno sa svojim partnerima, pedestak najboljih  hrvatskih kampova osigurati  niz pogodnosti i prilika koje će koristiti objema organizacijama.

Ovim sporazumom obje organizacije  definirale  su ciljeve i  svoju spremnost za zajednički razvoj organizacijskih sinergija jačanjem svojih aktivnosti s ciljem poboljšanja iskustva turista na otvorenom , dakle kampingu i kampiranju .

Radi učinkovite provedbe sporazuma, organizacije će redovito razmjenjivati informacije o aktivnostima i uslugama koje će koristiti turizmu na otvorenom zraku. Sastanci će se održavati najmanje jednom godišnje, uključujući mjesečne video konferencije. Svrha  suradnje je jačanje prijateljstva, dijeljenje zajedničkih interesa te promocija razumijevanja i upoznavanja područja u duhu turizma na otvorenom zraku.

Obje organizacije vide u ovom sporazumu  početak   partnerstva koje će donijeti brojne prednosti ljubiteljima turizma na otvorenom zraku u regiji. Očekujemo da će ova suradnja rezultirati još boljim iskustvima za sve turiste i ljubitelje prirode.

J.Sladoljev

 

Print Friendly, PDF & Email