NEWS

Studio Sonda i Booktiga slavili na nacionalnom festivalu komunikacija IdejaX

Nagrada
foto: Luka Stanzl/PIXSELL
17.04.2018. 12:14; Učitavanja: 462; Početna / Gospodarstvo / Studio Sonda i Booktiga slavili na nacionalnom festivalu komunikacija IdejaX

Nagrade za najbolji Copywrite i najbolji projekt u kategoriji Turizam, kultura i slobodno vrijeme

Na najvećem nacionalnom natjecanju kreativnosti, Ideja X, održanom ovoga vikenda u Rovinju u sklopu Dana komunikacija, Studio Sonda kao jedina lokalna agencija koja nije smještena u glavnom gradu odnijela je nagradu u kategoriji Turizam, kultura i slobodno vrijeme za rad Booktiga 2017: Riječ vrijedi tisuće slika, te za isti rad važno priznanje u kreativnoj industriji: posebno priznanje za najbolji Copywriting u HR!

Porečka BOOktiga i Studio Sonda iz Vižinade osvojili su u kategoriji Turizam, kultura i slobodno vrijeme srebro, postavivši još jednom mali lokalni festival uz bok žestokoj konkurenciji reklama s jakom produkcijom i velikim budžetima.

Osim toga, kreativna direktorica Studia Sonda, Jelena Fiškuš odabrana je među uglednim kolegama iz agencija Imago Ogilvy, McCann, Bruketa&Žinić&Grey, BBDO, Senor i Utorak  za predsjednicu žirija natjecanja IdejaX, koji je prvi puta u povijesti festivala na toj funkciji imao ženu iz hrvatske industrije oglašavanja.

Više o radu možete naći na linku: http://sonda.hr/booktiga-plakati-2017/

Photo credits:
Event dodjele: Dani Komunikacija/HURA
Luka Stanzl/PIXSELL
Radovi – plakati: Studio Sonda

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Pentola Porec S2 102020