NEWS
valfresco

Studenti Kulture i turizma s Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije posjetili obiteljski kamp Polidor u Funtani

polidor-studenti
17.05.2018. 18:44; Učitavanja: 548; Početna / Gospodarstvo / Studenti Kulture i turizma s Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije posjetili obiteljski kamp Polidor u Funtani

Studenti Kulture i turizma s Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije danas su posjetili mali obiteljski kamp Polidor u Funtani, proglašen na Danima hrvatskog turizma 2017. godine najboljim malim obiteljskim kampom u Hrvatskoj.

Studenti treće godine studijskog programa Kulture i turizma, u okviru kolegija Praktikum, uz mentorstvo nositeljice izv. prof. dr. sc. Tee Golja i asistentice Sanje Dolenec, mag. oec., predstavili su domaćinima kao i drugim potencijalnim investitorima svoja inovativna projektna rješenja za male kampove i hotele specijalizirane za rastuće segmente ciklo-turista te turista s kućnim ljubimcima.  

Susret je rezultirao i formalnim potpisivanjem ugovora o suradnji između kampa Polidor i Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

S.L.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email