NEWS

Stolnotesnisači GSTK Poreč nastupili na 22. Memorijalu Antun Tova Stipančić

27.11.2014. 01:18; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolnotesnisači GSTK Poreč nastupili na 22. Memorijalu Antun Tova Stipančić
dvorana

U Zagrebu je 21. i 22 listopada.2014 u organizaciji STSZ-a održan 22. Memorijal Antun Tova Stipančić na kojem je nastupilo preko 550 igrača iz 87 klubova iz cijele regije. Igralo se u deset pojedinačnih konkurencija u dvoranama zagrebačkog Doma sportova na kojem su nastupili i mladi stolnotenisači GSTK Poreč.

Najuspješniji je bio najmlađi kadet Mateo Šušljik koji je odličnom igrom prošao grupu bez poraza da bi u 1/8 finala bio zaustavljen od Roka Rožića sa rezultatom 3:1.

Dora Popec u kategoriji najmlađih kadetkinja prošla je grupu sa dvije pobjede i s jednim porazom da bi u 1/16 finala bila poražena od Hrman Doroteje iz Varaždina.

U vrlo jakoj juniorskoj kategoriji Marino Augustinović imao je jednu pobjedu i dva poraza te se nije uspio plasirati u daljnje natjecanje.

Mladi igrači GSTK Poreč pripremaju se za  slijedeće natjecanje u Puli (nedjelja 30.11.2014) gdje će se održati pojedinačno prvenstvo regije za mlađe kadete i juniore.

M.Š.

Print Friendly, PDF & Email