NEWS
valfresco

STOLNOTENISKI KLUB TAR KLUPSKIM TURNIROM OBILJEŽIO JEDANAEST GODINA AKTIVNOG RADA KLUBA

IMG_20180529_164939-1527835309650
01.06.2018. 19:12; Učitavanja: 123; Početna / Novosti / Okolne općine / STOLNOTENISKI KLUB TAR KLUPSKIM TURNIROM OBILJEŽIO JEDANAEST GODINA AKTIVNOG RADA KLUBA

U povodu obilježavanja 11. godišnjice aktivnog rada i postojanja Kluba, najmlađi su članovi simboličnom svečanosti u sportskoj dvorani Osnovne škole u Taru proslavili godišnjicu postojanja Kluba. Tom su prigodom proglašeni i najbolji pojedinci i članovi Kluba koji su u međusobnom klupskom natjecanju ostvarili najbolje rezultate. Tako je ovogodišnji sveukupni klupski pobjednik Mateo Dedić sa osvojenih 14 bodova i zlatnom medaljom, drugu poziciju zauzeo je najmlađi član Raul Vojinović sa ostvarenih 12 bodova i srebrnim odličjem, dok je treću poziciju zauzeo Dominik Maršić sa 11 osvojenih bodova te brončanim odličjem.

Motivacijske su medalje osvojili  svi sudionici klupskog turnira: Ivan Filipović, Teo Maršić, Leo Hatman, Danijel Filipović, Lucas Miljanović i Raul Dominik Holik. Čestitamo svima na osvojenim odličjima a svakako raduje i jedna lijepa vijest iz Povjerenstva stolnoteniske regije, gdje  su na završni turnir “TOP 8“ najboljih stolnotenisača Primorsko-Istarsko-Goranske regije pozvana čak tri člana Stolnoteniskog kluba “Tar“, i to Raul Vojinović kao treći nositelj, zatim Danijel Filipović na šestoj poziciji i Dominik Maršić kao prva pričuva. Turnir će se održati u subotu i nedjelju (02.-03.06.2018.) u Puli u Domu sportova „M. Parlov“ pa pozivamo sve zaljubljenike u ovaj sport da nam se pridruže u bodrenju naših najmlađih članova.

 

Trener Zoran Holik

Print Friendly, PDF & Email