valfresco

STOLNOTENISAČICE »POREČA« OVOG VIKEDNA U PALESTRI U UGOŠĆUJU »MARATHON« I »MLADOST«

04.02.2006. 00:00; Učitavanja: 55; Početna / Sport / STOLNOTENISAČICE »POREČA« OVOG VIKEDNA U PALESTRI U UGOŠĆUJU »MARATHON« I »MLADOST«

S obzirom da su porečke stolnotenisačice čvrsto »zalijepljene« za začelje, jedine bez osvojenog boda i da je već odavno jasno da će nakon ove sezone završiti svoju prvoligašku avanturu, pobjednik oba susreta sa Zagrepčankama već je unaprijed poznat. Trener Kristijan Cinkopan nažalost ovom prigodom neće imati sve igračice na raspolaganju, jer pored Selene Beram koja cijeli drugi dio prvenstva dogovorno s trenerima neće igrati, te Martine Klimić koja je ozlijeđena, ovoga puta u sastavu neće biti ni Marije Jadreško koja s kadetskom reprezentacijom Hrvatske nastupa na Otvorenom prvenstvu Češke. Da su i u punom sastavu djevojke iz Palestre teško bi mogle ozbiljnije nauditi gošćama, a ovako ostaje im samo obveza što je bolje moguće odraditi oba susreta.

– Zbog problema sa sastavom za sada sigurno mogu reći da će igrati Ljiljana Janković, Jovana Vulović i Denisa Manojlović, dok ću četvrtu igračicu odrediti uoči samog susreta između Marinele Brčić i mlađe kadetkinje Maje Šuman – prenio nam je trener Cinkopan. – Janković se još i može donekle suprotstaviti Zagrepčankama, dok će za sve ostale ovo biti veliko iskustvo.

K.K. Glas Istre

Print Friendly, PDF & Email