NEWS
valfresco

Stolnotenisačice Vrsara jesenje prvakinje

20181208_115517[1]
09.12.2018. 22:55; Učitavanja: 95; Početna / Sport / Stolnotenisačice Vrsara jesenje prvakinje

U  subotu su na programu 1. Hrvatske lige za seniorke u stolnom tenisu bile utakmice pretposljednjeg i zadnjeg 8. i 9. kola.
Ekipa iz Vrsara u sastavu Ana Švarc,Marta Jurčević i Martina Rioža osvojile su vrlo važne bodove u Jadranovu i pogotovo u Crikvenici u derbiju jesenjeg dijela.
U prvom susretu svladana je ekipa “Svetog Jakova” iz Jadranova rezultatom 4:0 dok su u 2.meču koji je trajao skoro 4 sata svladana ekipa Crikvenice i tom pobjedom stolnotenisačice iz Vrsara su ostale usamljene na vrhu ljestvice.
Ana Švarc ujedno ima i najbolji skor lige sa 14 pobjeda i niti jednom izgubljenom partijom.Martina Rioža također ima pozitivan skor 8:4 dok je Marta Jurčević na skoru od 6 dobivenih i izgubljenih susreta.
Marta i Martina su i najbolji par lige sa 7 partija dobivenih i jednim porazom.

Slijedi prvenstvena pauza do 2.2.2019.
Nedelja je bila rezervirana za 3.otvoreni turnir Istarske i Primorsko -Goranske županije.Turnir je održan u Vrsaru i okupili su se najbolji u kategorijama klinceze, klinci , najmlađe kadetkinje i najmlađi kadeti. Od Istarskih klubova učestvovali su ekipe iz Novigrada,Tara, Pule, Brovinja i domaćeg Vrsara.
Iz susjedne županije nastupili su natjecatelji iz Opatije, Rijeke i Malinske.
U kategoriji klinaca Paolo Pulić iz Vrsara osvojio je 2.mjesto.
Seniori Vrsara imaju odigrati posljednje kolo u Vrsaru protiv ekipe Malinske sa otoka Krka  u srijedu sa početkom u 17h dok mlađe kategorije imaju županijski turnir u Poreču 16.12.2018.

M.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S