NEWS

Stolnotenisači Tara na županijskom prvenstvu osvojili dvije medalje

73460664_2562738910471919_2933276935897219072_o
05.11.2019. 13:02; Učitavanja: 51; Početna / Sport / Stolnotenisači Tara na županijskom prvenstvu osvojili dvije medalje

Proteklog vikenda STK “Pazin“ i Grad Pazin bili su domaćini drugog ovogodišnjeg otvorenog turnira u stolnom tenisu za sve najmlađe kategorije. Blizu tridesetak natjecatelja u dvodijelnom natjecateljskom programu natjecalo se naslov najboljih.
U jutarnjem dijelu turnira natjecali su se klinci i najmlađi kadeti dok su u popodnevnom dijelu nastupili najmlađi kadeti i kadeti, naravno u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

STK “TAR“ je i ovog puta bio uspješan pa se doma vratio sa dva odličja, srebrom i broncom.
Zasluge za odličja idu prije svega Raulu Vojinoviću koji je odličnom igrom u kategoriji najmlađih kadeta došao do naslova viceprvaka i srebrnog odličja te u mlađim kadetima Danijelu Filipoviću, koji je potvrdio svoje mjesto među tri najbolja u svojoj kategoriji.
U najmlađim kadetima svoj nastup u zadnji tren morao je otkazati Ante Antičević dok su u nešto stariji igrači, kadeti Ivan Filipović, Teo Maršić i Lucas Miljanović nažalost ostali bez odličja.
No svi članovi STK “Tar“, koji su bili među najbrojnijima na ovom turniru, uspjeli su osvojiti i svoje prve bodove za županijsku rang ljestvicu koja u konačnici vodi na nastup najboljih osam.

Nova stolnoteniska uzbuđenja na rasporedu su već u četvrtak 07.11.2019. kada se u sklopu Vrsarske fešte Sv.Martina održava i prigodni stolnoteniski turnir za najmlađe te seniore i veterane a dan poslije od petka do nedjelje na rasporedu je i veliki međunarodni stolnoteniski turnir u Varaždinu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email