Stolni tenis: Poraz Porečana na domaćem terenu

2
27.09.2020. 19:23; ; Početna / Sport i rekreacija / Stolni tenis: Poraz Porečana na domaćem terenu

Muška ekipa STK Jadrana Poreč je ove subote odigrala prvo kolo 2. hrvatske stolnoteniske lige – PiG regija. STK Jadran je ugostio ekipu s otoka Krka STK Malinska Dubašnica. STK Jadran je nastupao u sljedećem sastavu: Leon Španić, Marino Augustinović, Luka Otočan i Armin Džudžić, dok gosti su došli u sljedećem sastavu: Nikola Baša, Dominik Salma i Adrian Šantić.

Prvi meč ove sezone odigrali su Španić i Baša. Baša je dobio rezultatom 3-1. Španiću je ovo prvi ligaški meč nakon duže pauze kako je lani u drugom dijelu sezone propustio sve susrete radi ozljede te se vidi kako fali još sigurnosti u službenim mečevima. Setovi unutar meča bili su jako gusti te je pobjeda mogla otići i u Španićeve ruke no nažalost nije.

Otočan i Salma su odigrali drugi meč. Salma je izašao kao pobjednik rezultatom 3-1 te povećao vodstvo na 2-0 u ukupnom rezultatu. Augustinović tada preuzima stvari u svoje ruke te pobjeđuje Šantića 3-1 i smanjuje vodstvo na 2-1. Augustinović sigurnost koju je pokazao u pojedinačnom meču je odnio i u igru parova. Augustinović i Španić dobivaju igru parova te se vraća sve na početak s ukupnim rezultatom 2-2.

Ali ekipa iz Malinske se ovoga puta pokazala prejakom za domaću ekipu. Salma i Baša su dobili sljedeća dva meča te pobijedili rezultatom 4-2. Malo sreće i sigurnosti i možda bi rezultatom završio pozitivan za STK Jadran.

Dečki sljedeći vikend odlaze na gostovanje u Umag kod STK Maestrala. Nadamo se da će tamo doći do pozitivnog rezultata. Ne zaboravimo i ženski dio ekipe koji isto sljedećeg vikenda igraju prvo kolo gdje dočekuju ekipu iz STK Kvarnera i poželimo im sreću.

Print Friendly, PDF & Email