NEWS
VALFRESCO-S-1123
DIP2023-TOP

Stolni tenis : Devet uspješnih godina stolnoteniskog kluba Nove Vasi

NOVA VAS 16.03.2015 004
17.03.2015. 21:40; ; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Stolni tenis : Devet uspješnih godina stolnoteniskog kluba Nove Vasi

U ponedjeljak 16.03.2015.godine u porečkoj Novoj Vasi,  u prostorijama Mjesnog odbora Nova Vas, održana je prigodna svečanost povodom devet godina postojanja stolnoteniskog kluba Nova Vas.
Uz prisustvo većeg djela roditelja članova kluba , djece stolnoteniske škole Nove Vasi , seniorske ekipe Nove Vasi, trenera i članove Upravnog odbora Nova Vas, prigodnim govorom o uspjesima kluba obratio se trener Nove Vasi, Branko Jakovetić.
Nabrojao je niz osvojenih odličja koje su u proteklih devet godina osvajali pojedinci i ekipe Nove Vasi. Svakako treba istaknuti odličan rezultat seniorske ekipe ovog kluba koja je treća u 2. Hrvatskoj ligi, a nastupa u sastavu : Jakovetić Branko , Antolović Johannes Karlo, Dario Šajtoš i Luka Švaganović.
Više nego skromni uvjeti rada koje klub ima nimalo nisu smetali treneru i takmičarima za dobar i kvalitetan rad. Zalaganje Uprave kluba na čelu sa predsjednikom Pašić Radovanom, dopredsjednikom Đuljanom Ravnikom i Zlatkom Šalićem- članom Upravnog odbora na pronalaženju sredstava, sponzora i donatora kluba uveliko su pridonijeli stabilnosti rada kluba Nova Vas.
Treba pohvaliti i malu, ali aktivnu grupu rekreativaca koji treniraju redovno.

Stolnoteniska škola Nove Vasi trenutno broji 15 djece početnika koja tri puta tjedno treniraju i spremaju se za svoj prvi turnir, koji će klub organizirati početkom svibnja, a svakako i željno iščekuju svoj prvi nastup na Međunarodnom turniru- popularnom “Zagipingu” koji se također u svibnju održava u Zagrebu.

Uprava kluba zahvalila se roditeljima djece na velikoj pomoći i potpori u radu kluba, a treneru Jakovetiću i seniorskoj ekipi zaželjela još puno dobrih rezultata, te uspješan nastup u ligi i sljedeće sezone.

J.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email