NEWS

Steven Benolić i Ivan Poropat, boćari porečkih Špadića, pobjednici su 13. memorijalnog turnira u parovima Eligio Blažević – Renato Velenik

Poropat Ivan i Benolić Steven 02
17.12.2023. 15:07; ; Početna / Sport i rekreacija / Steven Benolić i Ivan Poropat, boćari porečkih Špadića, pobjednici su 13. memorijalnog turnira u parovima Eligio Blažević – Renato Velenik

Steven Benolić i Ivan Poropat, boćari porečkih Špadića, pobjednici su 13. memorijalnog turnira u parovima Eligio Blažević – Renato Velenik kojeg organizator, Boćarski klub Istra Poreč, tradicionalno u prosincu priređuje u spomen na dvojicu velikana porečkog i istarskog boćara.

Benolić i Poropat su u finalu turnira, koji se u konkurenciji 40 parova tjedan dana igrao u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože, pobijedili Nenada Tadića iz Istre Poreč i Sandra Jurmana iz Sošića 9:4. Benolić se tako drugi puta upisao na listu pobjednika porečkog prosinačkog turnira, nakon što je 2018. trijumfirao sa nekadašnjim klupskim suigračem iz Istre Poreč Vedranom Špelićem, dok je Poropat 20. boćar koji se od premijernog izdanja 2010. godine može podičiti naslovom na memorijalu. 

U susretu za 3. mjesto na ovogodišnjem turniru su prvotimci porečkog superligaša Dino Jermaniš i Vedran Špelić uvjerljivo 13:1 savladali članove pazinskog Kamena, Mirana Buretića i Dalibora Erjavca iza kojih je odličan turnir. (IBS)

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email