NEWS
Max 180920 S

Štand za Sv. Maura – prvi u nizu buvljaka za Šapice

sapice 2
19.11.2018. 12:50; Učitavanja: 172; Početna / Obavijesti / Štand za Sv. Maura – prvi u nizu buvljaka za Šapice

Porečka udruga za zaštitu životinja SOS Šape u srijedu 21.studenog, povodom Dana Svetog Maura, zaštitnika Poreča,  održava prvi u nizu buvljaka za naše šapice. Buvljaci će se održavati dalje subotama u prosincu na Trgu Slobode, počevši od 8. prosinca.

Na Dan Svetog Maura volontere možete pronaći od 10 do 18 sati na Trgu Slobode, a ovoga puta pripremili su sve za vrijeme darivanja – prigodne poklone za najmlađe, igračke, knjige za male pričalice, prigodne kolače, nakit te poslastice i opremu za kućne ljubimce.

„Vrijeme je darivanja – darujte sa srcem, osigurajte prekrasne poklone za vaše voljene, a ujedno pomognite šapicama kojima je to najpotrebnije“, poručuju iz porečke Udruge.

Na štandu će se građani moći učlaniti u udrugu, postati volonter, ali i dobiti informacije što učiniti ako pronađete napuštenu životinju.

Pozivamo sve koji žele i mogu da dođu podrže našu udrugu, doniraju za nezbrinute životinje kako bi im se osigurala hrana i veterinarski troškovi. Kontaktirati udrugu do tada možete na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sossape/, a donirati možete na PBZ IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.

Šapice će vam biti zahvalne!

Print Friendly, PDF & Email