Sport Fest u Poreču od 15. do 17. listopada

sf_1280x720_v1
07.10.2021. 09:54; ; Početna / Obavijesti / Sport Fest u Poreču od 15. do 17. listopada

Već peto izdanje jednog od najvažnijih regionalnih sportskih događaja vraća se u porečku Žatiku od 15. do 17.10.2021. godine s cijelim nizom atraktivnih predavača i izlagača uz veliki broj sportskih natjecanja i događanja.

Kako je ovo bila olimpijska godina, tako će i velik naglasak konferencije biti na događanjima iz Tokija, a o njima će svoje dojmove podijeliti Zlatko Mateša te olimpijci Damir Martin, Matea Jelić, Toni Kanaet, Tin Srbić i Tonči Stipanović.
Uz njih, nastupit će će još niz odličnih predavača među kojima se ističu Ante Kostelić, Nikola Pilić, Dubravko Šimenc, Igor Boraska, Ana Jelušić, Zoran Primorac, Hrvoje Horvat te Marijan Kustić.

Uz konferenciju, sajamski dio koji je otvoren za sve posjetitelje bit će kao i uvijek interaktivan uz mnogo prilika za isprobavanje najmodernije sportske opreme i sudjelovanje u raznim sportskim vježbama i natjecanjima. Neka od njih uključuju Run Fest utrku, crossfit i body building natjecanja, dodgeball utakmice, hrvatski lacrosse kup, flying disc, obaranje ruku, plesno natjecanje i još mnogo toga!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email