NEWS
valfresco

Sportski uspjesi OŠ Poreč – #PozdravOptimizma

Međuopćinsko natjecanje u krosu
25.04.2020. 12:06; Učitavanja: 346; Početna / Slider / Sportski uspjesi OŠ Poreč – #PozdravOptimizma

U nadi za brzim povratkom na sportske terene i pozitivnom natjecateljskom duhu sportaši OŠ Poreč upućuju sportski pozdrav.

Sportski susreti i natjecanja koji se svake godine održavaju na općinskim i županijskim razinama  ove su godine prekinuta. Unatoč tome, pod vodstvom učiteljica Tanje Banko i Ive Šarac, učenici OŠ Poreč i u ovoj školskoj godini ostvarili su zapažene rezultate koje s ponosom predstavljamo.

                Na Županijskom natjecanju u stolnom tenisu 2. mjesto osvojili su Mateo Šušljik, Martin Sebastian Boka, Paolo Benvin i Vito Leon Wiese.           

Zapažene rezultate ostvarila je na Županijskom natjecanju u odbojci ženska ekipa osvojivši 4. mjesto, te muška ekipa koja je na Županijskom natjecanju u košarci također osvojila 4. mjesto.

Na Međuopćinskom natjecanju u krosu 1. mjesto osvojili su Luka Vinkerlić, Deni Radovčić, Martin Sebastian Boka i Ivan Jakovčić.

                Muška ekipa iz rukometa osvojila je 1. mjesto, a nogometna ekipa 3. mjesto na Međuopćinskom natjecanju.

Ove školske godine OŠ Poreč bila je domaćin Županijskog natjecanja školskih sportskih društava 4. razreda u graničaru. Naši učenici osvojili su 5. i 7. mjesto.

Nemogućnost odlaska na treninge, sportske terene i igrališta za mnoge naše učenike predstavljaju glavni nedostatak učenja na daljinu. Bez obzira na ograničene mogućnosti kretanja i vježbanja, dobra volja za prevladavanje trenutnih poteškoća rezultira idejama. Tako su Nina i Dario Puniš, učenici 7.a razreda, uz pomoć i podršku tate snimili video isječak s programom kućnih vježbi kao poticaj vršnjacima i učiteljima da u zdravom tijelu zadrže zdrav duh.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email