NEWS
Best of Poreč

Sport Fest u Poreču oduševio mnogobrojne posjetitelje

246126856_4470708633008261_6341187165839425615_n
18.10.2021. 00:17; ; Početna / Sport i rekreacija / Sport Fest u Poreču oduševio mnogobrojne posjetitelje

Sport Fest je u svojem petom izdanju oduševio mnogobrojne posjetitelje koji su tijekom cijelog vikenda u Poreču i Žatici mogli pratiti razna sportska natjecanja i sudjelovati u njima, posjetiti zanimljive sajamske izlagače i upoznati legende hrvatskog sporta. Ovime je potvrđen status Sport Festa kao događaja koji svake godine okuplja najbolje od sporta i promiče zdrav život.

Broj sportskih natjecanja i prezentacija koja se održavaju svake godine raste te su neka od njih postala i međunarodna zbog sudionika iz cijele Europe, ali i izvan nje. Neka od njih su: body building, obaranje ruku, boks, freestyle nogomet, dodgeball, lacrosse, hip hop style ples, Run Fest utrke na 5 i 10 km, flying disc, biciklijade za djecu i odrasle, hrvanje, yoga, tai chi – kao i uvijek, aktivnosti je bilo za sve ukuse! Sve ovo bilo je obogaćeno izlagačkim dijelom na kojem je predstavljen studentski FSB racing team, pilates, zdrava prehrana, sportska oprema za aktivan odmor, mini trampolini, a Hrvatski rukometni savez i Hrvatski olimpijski odbor također su na posebno uređenim štandovima prikazali svoje rezultate i najavili nove projekte od kojih je posebno zanimljiva bila VR Summer sports igra koja se razvija uz podršku HOO-a.

Mnogi su također imali prilike upoznati svoje sportske idole, odnosno konferencijske predavače, kao što su Tin Srbić, Ana Đerek, Igor Boraska, Dubravko Šimenc, Nikola Pilić, Hrvoje Horvat, Stipe Pletikosa, Martin Sinković i Ivan Klasnić. Svojevrsna točka na i ova tri dana bili su adrenalinski nastupi vrhunskih Red Bull BMX akrobata predvođenih pobjednikom Svjetskog BMX kupa Marinom Rantešom i Senadom Grosicem te “lebdećim” Dunking Devilsima čija su zakucavanja izazvala veliko oduševljenje.

Organizatori se ovim putem zahvaljuju svim posjetiteljima, izlagačima, predavačima, sportašima, domaćinima iz grada Poreča i svim ostalim partnerima, te najavljuju novo izdanje Sport Festa za sljedeću godinu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani