NEWS

SPAR uveo dodatne mjere zaštite za djelatnike i kupce u Istri

SPAR uveo dodatne mjere zaštite za djelatnike i kupce u Istri (1)
25.03.2020. 11:15; Učitavanja: 651; Početna / Gospodarstvo / SPAR uveo dodatne mjere zaštite za djelatnike i kupce u Istri

Sa svrhom dodatne zaštite svih naših djelatnika koji su u bliskom kontaktu s kupcima, u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Istri postavili smo zaštitne barijere od pleksiglasa kako bi omogućili dodatnu razinu zaštite zaposlenika u interakciji s kupcima. Takve pleksiglas zaštite postavljene su na blagajnama u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Puli, Umagu, Poreču i Labinu.

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uveli smo i regulaciju ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također, za sve naše kupce u trgovinama SPARA i INTERSPARA u Istri osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama.

I dalje slijedimo sve upute i pratimo najnovije informacije te smo, prema preporukama Kriznog stožera, spremni i na druge potencijalne mjere zaštite.

Print Friendly, PDF & Email