NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Službeno: Dvoje mladih usmrtio ugljični monoksid

msar3161662_0
19.11.2015. 00:49; ; Početna / Crna kronika / Službeno: Dvoje mladih usmrtio ugljični monoksid

Patrik Blaško (27) iz Poreča i Lara Nikolić (22) iz mjesta Varvari, čija su beživotna tijela nađena 25. listopada u apartmanu u Bačvi, umrli su uslijed trovanja ugljičnim monoksidom. Potvrdilo je to Županijsko državno odvjetništvo današnjim priopćenjem u kojem se navodi da je takav zaključak donesen nakon obdukcije i toksikološkog vještačenja.

Dakle, potvrđena je sumnja da je tragediju mladog para u apartmanu u potkrovlju zgrade agroturizma “Milena” u Bačvi kod Višnjana izazvao “podmukli ubojica”, ali ne i odakle je ugljični monoksid mogao ući u sobu u kojoj nema dimovodnih otvora!

Ujedno, Državno odvjetništvo navodi da u organizmu preminulih osoba nije utvrđena prisutnost lijekova, droga, njihovih metabolita, niti drugih otrovnih organskih spojeva te da će se okolnosti pod kojima je došlo do trovanja ugljičnim monoksidom utvrđivati daljnjim izvidima. Ovim su priopćenjem konačno u potpunosti i službeno demantirana sva nagađanja da se mladi par predozirao bilo kakvim drogama.

Patrik i Lara su večer prije tragedije bili uzvanici na vjenčanju na kojemu je Patrik bio kum mladoženje. Njihova beživotna tijela ujutro je otkrio upravo mladoženja jer se u dogovoreno vrijeme nisu pojavili na doručku.

(Marica KOŠTA, Glas Istre)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD ČETVRTKA.

Print Friendly, PDF & Email