NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Službena izjava iz Plave Lagune d.d. povodom jučerašnjeg razbojništva

04.08.2015. 12:00; ; Početna / Crna kronika / Službena izjava iz Plave Lagune d.d. povodom jučerašnjeg razbojništva

Nastavno na jučerašnju objavu nastalog događaja na službenim web stranicama Policijske Uprave Istarske, možemo potvrditi da su dvojica nepoznatih počinitelja dana 02. kolovoza oko 21.45 sati s recepcije hotela Laguna Materada u Poreču, uz prijetnju vatrenim oružjem dvojici djelatnika recepcije hotela i jednom djelatniku zaštitarske tvrtke, otuđili određenu količinu novca.

U Plavoj laguni itekako smo svjesni značaja sigurnosti gostiju i djelatnika kao temeljnih čimbenika koji se reflektiraju u vrijednostima ukupnih usluga koje Društvo pruža. Stoga kroz svoju poslovnu i razvojnu politiku u sve svoje objekte implementiramo visoke standarde tehničke i fizičke zaštite u skladu sa važećim propisima.

Najoštrije osuđujemo ovaj sramotni događaj u kojem, na sreću, nitko od djelatnika i gostiju nije ozlijeđen. Našim djelatnicima kao i djelatniku zaštitarske tvrtke Društvo pruža svu potrebnu adekvatnu pomoć. Vjerujemo, te u potpunosti stojimo na raspolaganju nadležnim tijelima, u efikasno i učinkovito provođenje istrage s ciljem otkrivanja počinitelja ovog događaja.

Plava laguna d.d. Poreč

Print Friendly, PDF & Email