NEWS

Slavonski specijaliteti u Poreču

27.09.2013. 07:00; ; Početna / Gospodarstvo / Slavonski specijaliteti u Poreču
fotografija 3

Jučer poslijepodne  je u Poreču na terasi restorana l’Artigano, uz glazbu tamburica predstavljen turistički klaster “Slavonska košarica“.
Klaster okuplja sto različitih proizvođača hrane, pića i rukotvorina te je ovo bila posebna prilika da se njihov rad i djelatnost predstave Porečanima.
U danu brojnih oktanskih događanja prisutni su gosti i posjetitelji kušali tipične slavonske specijalitete te u ugodnom razgovoru sa predsjednicom Klastera, gospođom Vesnom Živković i direktoricom Turističke zajednice grada Slavonski Brod dr Biljanom Lončarić, razmjenili informacije o njihovim turističkim akcijama, mogućnostima i posebnostima slavonskog kraja i razgovarali o budućoj suradnji i povezivanju.
Uz društvo predsjednika porečkih privatnih iznajmljivača, vlasnika agencija i predstavnika turističke zajednice razmjenjena su mnoga iskustva na temu razlikosti ali i sličnosti turističke djelatnosti u ta dva daleka područja.
Događaj su podržali Turistička zajednica Grada Poreča, Udruženje obrtnika i Marino Milokanić kao domaćin i vlasnik restorana.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email