NEWS
HALF MARATON S

Škola nogometa NK Jadran Poreč počela sa radom 4.kolovoza

Vije10504-15705
07.08.2020. 08:50; ; Početna / Sport i rekreacija / Škola nogometa NK Jadran Poreč počela sa radom 4.kolovoza

Nakon ljetne pauze u srpnju i odgode prve prozivke zbog nevremena, polaznici Škole nogometa Jadran Poreč su u utorak 04.08. započeli pripreme za novu nogometnu sezonu koja starta krajem 8.mjeseca za starije, a početkom 9.mjeseca za mlađe uzraste. Čak 9 natjecateljskih ekipa i više od 200 članova sudjelovati će u regionalnim i županijskim ligama mladeži. 

Škola nogometa nastavlja i proširuje suradnju sa lokalnim klubovima, sa ciljem da čim veći broj članova ima adekvatne uvjete za nogometni razvoj kroz treninge i utakmice. Uz to, klub nastavlja suradnju sa pulskim prvoligašem Istrom 1961, kojem su se priključila još 3 talentirana nogometaša koji će se okušati u 1.HNL za mlađe uzraste. 
 
Uz 12 trenera i 2 trenera vratara, novi trener u Školi nogometa je Miha Rojina, koji će nakon 7 godina rada u akademijama talijanskog velikana Juventusa diljem svijeta, raditi sa klupskim uzrastima do 9 i 13 godina i pokušati prenijeti svoje znanje i iskustvo stečeno u jednom od najvećih svjetskih klubova. Klub nastavlja raditi i na edukaciji svojih mladih trenera, te uz već licencirane trenere, još četiri trenera započinju ili nastavljaju svoje procese na Nogometnoj akademiji HNS-a. 

ŠN se ovim putem zahvaljuje treneru Denisu Madunoviću na predanom i stručnom radu u proteklih 7 godina, a koji je zbog poslovnih obaveza prestao sa radom u Školi nogometa.

J.P.

Print Friendly, PDF & Email