NEWS

Sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana u ponedjeljak, 7. prosinca putem e-maila

Funtana_07
04.12.2020. 13:34; Učitavanja: 114; Početna / Novosti / Okolne općine / Sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana u ponedjeljak, 7. prosinca putem e-maila

U ponedjeljak, 07. prosinca 2020. godine, održat će se 33. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane putem elektroničke pošte, s početkom u 10,00 sati.

Za sjednicu se predlaže slijedeći dnevni red:

  1. Donošenje Odluke o prihvaćanju Aneksa I. Sporazuma o osnivanju javne ustanove Javna vatrogasna postrojba „Centar za zaštitu od požara Poreč“.

S obzirom na aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa, a sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, 33. sjednica Općinskog vijeća Općine Funtana-Fontane, održat će se na daljinu, odnosno izjašnjavanjem vijećnika putem elektroničke pošte, pa nije moguće prisustvovanje novinara.

Javnost sjednice osigurat će se svim ostalim propisanim i raspoloživim sredstvima, kao što je objava Poziva na sjednicu s dnevnim redom i Zapisnika sa sjednice na ovoj web stranici te usvojenih odluka sa sjednice u “Službenom glasniku Općine Funtana”, kao i drugačije po potrebi.

Print Friendly, PDF & Email