NEWS

Sjajne MOT-ine i izvan granica Hrvatske – nezaustavljive!

IMG_2532
13.02.2023. 10:49; ; Početna / Sport i rekreacija / Sjajne MOT-ine i izvan granica Hrvatske – nezaustavljive!

Plesačice Studia za izvedbene umjetnosti “MOT 08” s  međunarodnog natjecanja “Master dance festival Lukec open” održanog proteklog vikenda u Brežicama, u Sloveniji, ponovno su se vratile okićene brojnim medaljama!

Zlatne su bile najmlađe članice MOT-a, skupina ”Diamonds” sa sjajnom koreografijom “Frozen”! Taj uspjeh i prvo mjesto u kategoriji Modern formation mini, tim su veći, s obzirom da se nastup prilagođavao na samom natjecanju i to zbog bolesti velikog broja ”mini MOT-ina”.

  • Skupina  “Divas” osvojila je četvrto mjesto koreografijom “Rise up” u kategoriji  Modern formation Children.

S koreografijama “Mercy” i ”Waves” MOT-ove “Angels-ice” osvojile su čak dva druga mjesta! I to u  kategorijama Jazz formation junior i Modern formation junior sa koreografijom. U jakoj konkurenciji u obje su kategorije bile najmlađe, ali i najborbenije!

Odličnom zajedničkom koreografijom “The greatest Showman” skupine “Angels” i “Infinity” zasjale su zlatnim sjajem! Prvo su mjesto osvojile u kategoriji Showdance formation junior.

Najstarije MOT-ine, skupina Infinity, koreografijom Woman u izrazito jakoj konkurenciji u kategoriji jazz group junior, s istim brojem bodova, dijele prvo mjesto s plesačicama iz Srbije.

Solistice Studija su također bile zapažene i uspješne na natjecanju:

  • Prvo mjesto osvojila je Petra Belević u kategoriji Open solo junior  s koreografijom “Assasin Tango”.
  • Drugo mjesto u kategoriji Acrobatic dance solo junior s koreografijom “Unstoppable” osvojila je Nika Jurišević.
  • Treće mjesto je osvojila Antonia Sudaš u kategoriji Showdance solo adult i to s koreografijom “One night only”

Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” čestita voditeljicama Chiari Pisak i Aleksandri Hodak te svim plesačicama na izvrsnom uspjehu postignutom na doista jakom natjecanju.

Zahvala i ovoga puta ide roditeljima koji su bili podrška tokom cijelog natjecanja, Gradu Poreču koji godinama podržava rad udruge i bez čije pomoći Udruga zasigurno ne bi ovako dobro “funkcionirala“ 

Posebna zahvala i poduzeću ”De Rigo vision Hrvatska d.o.o.” zahvaljujući kojima su MOT-ine na ovom natjecanju bile itekako prepoznatljive u sponzoriranim majicama s logom Udruge.

I na kraju, voditeljice i plesačice Studija za izvedbene umjetnosti “MOT 08” čestitaju i solisticama iz porečke udruge USB na izvrsnim izvedbama i osvojenim nagradama!

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email