NEWS

Širi se prometnica na ulazu u Červar Porat, saniraju se kolnici na više lokacija u gradu

Radovi na ulazu u Červar Porat2
27.01.2023. 19:42; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Širi se prometnica na ulazu u Červar Porat, saniraju se kolnici na više lokacija u gradu

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s komunalnim ulaganjima na području cijelog Poreča i pripadajućih naselja. 

Tako su ovih dana u naselju Červar Porat počeli radovi na proširenju prometnice koja s kružnog raskrižja vodi prema autobusnoj čekaonici u centru naselja. Radi se o potezu od gotovo 350 metara nakon čega će profil glavnog prometnog pravca ka naselju iznositi nešto više od 6 metara. Radovi će trajati tjedan dana. Osim proširenja prometnice sanirat će se će se i nogostup u ulici Bršljan. Izvoditelj radova je Cesta d.o.o. Pula u sklopu asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i puteva u 2023. godini.

Osim toga, do 10 veljače predviđeno je trajanje radova na sanaciji kolnika i udarnih rupa na različitim lokacijama na području grada. Lokacije na kojima će se izvoditi radovi su ulice: Županije Somogy, Partizansko šetalište, Brionska, Hvarska, M. Vlašića, Rovinjska, N. Tesle, Rade Končara, V. Širole Paje, Mlinska, I. Andrića, Viale, M. Gioseffija, Glagoljaška, Ilirska, Šetalište A. Štifanića. Za vrijeme radova mogući su kraći zastoji u prometu. Molimo sve sudionike za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavit će s komunalnim uređenjem i u narednom periodu prema planovima i potrebama mjesnih odbora.

Grad Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email