NEWS
valfresco

Sezonu u Lighthouseu otvaraju svjetska DJ imena

182zang2605665.jpg
21.05.2013. 00:00; Učitavanja: 59; Početna / Lifestyle / Zabava / Sezonu u Lighthouseu otvaraju svjetska DJ imena

Novu klupsku sezonu u Lighthouse Music Klubu (LMC), smještenom na cesti između Vodnjana i Bala, u subotu će u 23 sata otvoriti istaknuto svjetsko techno ime, talijanski DJ Joseph Capriati.

Ovog glazbenika s groovy predznakom prati glas da svojim techno setovima, kvalitetnim izdanjima i energičnim stilom diže publiku diljem svijeta, a prije njega nastupit će domaći DJ Lemon i DJ Damir Hoffman.

Capriati je tražen diljem Europe, Azije, obiju Amerika, dok na teritoriju Južne Afrike, Indije i Hondurasa njeguje titulu ambasadora techno glazbe. Rođen je u blizini Napulja. Odrastao je uz rani hip-hop i klasični house, a svoju je prvu DJ konzolu kupio kad je imao 11 godina.

Tjedan dana kasnije, u petak, 31. svibnja, na LMC-ovoj pozornici nastupa istaknuti njemački deep-house i tech-house DJ Matthias Tanzmann, uz potporu DJ Marka Asha i DJ Mr. Marleya.

Tanzmann je karijeru DJ-a i producenta započeo sredinom 90-ih u Leipzigu, redovito nastupajući u renomiranom klubu Distillery, a najraniju fazu njegovog stvaralaštva obilježilo je prvo izdanje Gamat 3000. Prije 13 godina osnovao je vlastiti Moon Harbour Recordings, čije su se trake našle na play listama najpoznatijih svjetskih DJ-a.

Label je postao sinonim za kvalitetan deep-house i tech-house. Tanzmann je prisutan na globalnoj klupskoj i festivalskoj sceni diljem svijeta, a ima titulu residenta DJ-a u Circolocu na Ibizi od 2007., gdje je tri godine zaredom bio nominiran na izboru Ibiza DJ Awards. Između mnogobrojnih nastupa, Matthias konstantno producira nove, svježe hitove.

Velik je uspjeh doživio njegov prvi solo album Restless, dok su Moby, Josh Wink, Booka Shade samo neki od vrhunskih umjetnika s kojima je surađivao.

(Z. ANGELESKI, Glas Istre)

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email