NEWS
Best of Poreč

Sezonsko zapošljavanje učenika srednjih škola i studenata Poreča

17.05.2016. 12:41; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Sezonsko zapošljavanje učenika srednjih škola i studenata Poreča
grad-logo

Sezonsko zapošljavanje mladih i ove je godine jedna od aktivnosti Centra za mlade Poreč koji se provodi s ciljem kreiranja politike sezonskog zapošljavanja učenika srednjih škola Poreča, u okviru koje mladima treba osigurati partnerski odnos s poslodavcima, potpomoći boljem protoku informacija o sezonskim poslovima koji se u Poreču nude te razviti sustav kojim će se regulirati status sezonski zaposlenih učenika. Još 2010. godine Grad Poreč-Parenzo i Fond „Zdravi grad“ Poreč prvi su put posredovali u informiranju mladih te povezivanju mladih i poslodavaca, a od 2014. godine aktivnost je proširena i na porečke studente.

Kako bismo pomogli mladima Poreča te posredovali i doprinijeli informiranosti mladih o poslovima koji se ljeti nude, objavljujemo u privitku obrasce koji su namijenjeni učenicima srednjih škola i studentima Poreča koji su zainteresirani za sezonski rad, neovisno o tome imaju li interes za točno određenu vrstu posla ili su spremni raditi bilo kakav posao.

Učenici i studenti svoje ponude poslodavcima mogu uputiti isključivo putem obrasca koji će se nalaziti na web stranicama Grada Poreča-Parenzo  http://www.porec.hr/ i  facebook stranici Centra za mlade Poreč. Ispunjene obrasce potrebno je poslati na e-mail adresu: [email protected] ili [email protected] .

Rok za podnošenje prijave je 25.05.2016. godine. Za sve dodatne informacije obratiti se na brojeve: 099/5132717 u vremenu od 17,00 do 20,00 sati ili 091/5118961 u vremenu od 8,00 do 17,00 sati te pri pozivu napomenuti da se odnosi na sezonsko zapošljavanje mladih.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani