NEWS
VALFRESCO S-170422

Seniori Jadrana u subotu u 18:00 na Velom Jože igraju utakmicu sezone

Vije11722-16170
04.06.2021. 08:36; ; Početna / Sport i rekreacija / Seniori Jadrana u subotu u 18:00 na Velom Jože igraju utakmicu sezone

Pred Porečanima predvođenima trenerom Šuranom je utakmica koju su svi navijači Jadrana priželjkivali cijele sezone, utakmica protiv direktnog konkurenta za 1.mjesto. U subotu u 18:00 stadionu Veli Jože jadranašima na megdan dolazi prvoplasirana Crikvenica, kojoj pobjedom uzimaju naslov i završavaju utrku koja traje iz kola u kolo od protekle jeseni. 
Utakmica istih protivnika je u 1.dijelu prvenstva završila je 1-1, uz izjave iz oba tabora da su najteži protivinici sa kojima su se susreli. Šajete Boysi, najvjerniji navijači Jadrana su mobilizirali cijeli grad i stadion Veli Jože će sigurno biti najposjećenije mjesto u Poreču. 

Utakmicu godine najavljuje kapetan Stefan Ilić: Sutra je utakmica o kojoj potajno sanjamo i razmišljamo već duže vrijeme. Znamo što nam je činiti, osjećamo kako cijeli grad diše i živi za to, naše Šajete su napravile veliku euforiju i bit će nam veliki vjetar u leđa.  Na nama je da im  pobjedom vratimo za veliku potporu u toku cijele sezone i da nakon 15 godina vratimo naslov prvaka 3.HNL u Poreč. Zato pozivam sve Porečane i ljubitelje nogometa da se priključe Šajetama sutra u 17h na košarkaškom igralištu i budu naš 12.ti igrač.
 
Trener Dalibor Šuran ima priliku postati jedan od rijetkih koji je osvojio naslov 3.HNL kao igrač i kao trener, jer je upravo u sezoni 2005/2006 bio jedan od najbitnijih igrača Jadrana. 

Tribine stadiona Veli Jože će biti zatvorene, pa apeliramo na sve gledatelje da se pridržavaju epidemioloških mjera i preporuka. 

Forza Jadran!!!

Print Friendly, PDF & Email