NEWS
valfresco

Seniori Jadrana na teškom gostovanju na Grobniku, a 6 kategorija Škole nogometa u Poreču

13.09.2019. 23:12; Učitavanja: 107; Početna / Sport / Seniori Jadrana na teškom gostovanju na Grobniku, a 6 kategorija Škole nogometa u Poreču
Vije8266-12811

Momčad Jadrana u subotu u Mavrincima očekuje još jedna teška utakmica i gostovanje kod NK Grobničan, još jednog od pretendenata za vrh 3.HNL zapad. Trener Šuran neće moći računati na vrlo važne karike u momčadi, kartoniranog Olivera Sumića i ozlijeđenog Manuela Perkovića.

Jedan od najistaknutijih aktera u prvim utakmicama nove sezone, golman Antonio Pavlić najavljuje utakmicu: Znamo da nas čeka jedno od težih gostovanja u lizi, više manje smo upoznati s njihovom momčadi, znamo da su dosta iskusna ekipa koja je dugo na okupu. Mi se idemo nadigravati i prenijeti sve trenerove zamisli na teren, s vjerom u pozitivan ishod. Koji god sastav istrči sutra siguran sam da ce svi dati sve od sebe kako bi ostvarili zadani cilj.

Iz kluba pozivaju sve navijače da podrže seniore u Mavrincima u 16:30 sati te dodaju da gotovo sve kategorije Škole nogometa započinju sa natjecanjima u svojim ligama. U subotu će 2.kolo regionalne lige igrati mlađi i stariji pioniri, s početkom u 10:00 i 11:30 sati protiv NK Uljanik, dok će druga momčad mlađih pionira igrati u 15:00 sati protiv NK Buzet, sve tri utakmice odigrati će se na terenima u Zelenoj Laguni.

U nedjelju će druga momčad predtakmičara u 11:00 ugostiti NK Livade na Starom Jadranu, a kadeti i juniori će u 14:30 i 16:30 biti domaćini NK Mladost Fažana na terenima u Zelenoj Laguni.

J.P.

Print Friendly, PDF & Email