NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Sad je i službeno: Petar Grašo za doček Nove godinu u Poreču

Plakat Nova godina Porec Petar Graso
12.09.2023. 11:52; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Sad je i službeno: Petar Grašo za doček Nove godinu u Poreču

Porečane i mnogobrojne goste u 2024. godinu svojim će hitovima uvesti jedna od trenutačno najvećih zvijezda hrvatske scene – Petar Grašo, službena je informacija iz Grada Poreča.
Uz taktove njegovih najpoznatijih pjesama poput „Ako te pitaju“, „Ko nam brani“, „Moje Zlato“, „92“, „Voli me“ i brojne druge, Poreč će za brojne domaće, ali i goste iz susjedstva zasigurno i ove godine biti jedna od najtraženijih “novogodišnjih” destinacija u Hrvatskoj.

Osim tradicionalnog dočeka na Trgu slobode uz Petra Grašu, na Trgu Matije Gupca održat će se “paralelni” funky doček na Trgu Matije Gupca, doček za najmlađe na Staru godinu u podne, kao i već tradicionalna repriza dočeka.

I ove su se godine Gradu Poreču-Parenzo u organizaciji događaja pridružile Turistička zajednica Grada Poreča, Valamar Riviera i Plava laguna, a troškovi organizacije dijele se na četiri jednaka dijela.
Dodajmo tome kako su u tijeku intenzivne pripreme novog izdanja Adventa Poreč, koji će tijekom prosinca u porečkoj starogradskoj jezgri ugostiti brojne koncerte, predstave, besplatno klizalište i dodatna događanja, uz razne novitete, javljaju iz Grada Poreča.

 

Print Friendly, PDF & Email