NEWS
Best of Poreč

SŠ Mate Balote: Susret sudionika Natječaja «CIGLA» 2004. i dodjela nagrada najboljima

14.06.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / SŠ Mate Balote: Susret sudionika Natječaja «CIGLA» 2004. i dodjela nagrada najboljima
304kit-grm-1.jpg

Pravo sudjelovanja u natječaju imali su svi učenici osnovnih i srednjih škola, te studenti

Na natječaj je stigao 131 esej, 14 maturalnih radova i 2 diplomska rada.

Nagradu za najbolji esej u kategoriji srednjih škola (knjige u vrijednosti od 500 kn) dobila je Tangra Grozdanović, učenica Gimnazije Pula.

Naša škola je poslala 4 eseja i 4 maturalna rada.

U upravo tiskanoj zbirci Misli mnogobrojne tiskani su eseji Jasmine Jelčić, učenice III. razreda jezične gimnazije pod naslovom «Ljudske potrebe», te učenica IV. razreda jezične gimnazije Ivane Tandarić – «Ljubav na moj način», Katarine Crnković – «Kredo podrške – Credo for support» i Antonije Miljak – «Avaritia». Na poklon su dobile zbirku eseja Misli mnogobrojne, dvoautorsku prozu»Poigravanje riječima i «Pogled u prazno mladih autora Tangre Grozdanović i Marka Vukajlovića, te «Antonimiju u hrvatskom jeziku» Silvije Martinović.

U zbirci maturalnih radova koja će se tiskati do jeseni bit će tiskana 4 rada, među njima i maturalni rad bivše učenice naše poljoprivredne škole Ane Peršurić pod nazivom «Prva godina klonske selekcije Malvazije istarske» koja je ujedno dobila na poklon vrijedne knjige.

U kategoriji maturalnih radova nagradu (knjige u vrijednosti od 500 kn) dobila je Viktorija Sošić iz Rovinja za rad «Odnos društva prema osobama oštećenog sluha u procesu socijalizacije»

U kategoriji diplomskih radova nagradu (knjige u vrijednosti od 500 kn) dobila je Silvija Martinović, studentica Filozofskog fakulteta u Puli za rad «Antonimija u hrvatskom jeziku» čiji rad je tiskan samostalno.

– B.K., SŠ Mate Balote –

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani