NEWS

Rukometaši poručili: " Hvala gradonačelniče "

12.04.2008. 00:00; ; Početna / Sport i rekreacija / Rukometaši poručili: " Hvala gradonačelniče "
175140.jpg

Rukometni klub "Poreč" je na Natječaj Hrvatskog rukometnog saveza poslao prijavu i ponudu za organiziranjem ovogodišnjeg završnog turnira Rukometnog Kupa Hrvatske. Grad Poreč je prihvatio obvezu financiranja organizacijskih i drugih troškova.

Druga radosna vijest za rukometaše "Poreča" je ta da je gradonačelnik rekao: " Igrajte i pobjeđujte, novce ćemo osigurati da Vas pratimo i u Vašim europskim nastupima ".
Rukometaši su rekli: "Slobodno zapišite : Hvala gradonačelniče".

Rukometaši "Poreča" koji izrastaju u prepoznatljiv porečki brend, koji predstavlja grad i županiju diljem Hrvatske, a želja im je da i drugu godinu za redom zaigraju i u nekom od Europskih natjecanja. Ukoliko u ovogodišnjem prvenstvu osvoje 3. mjesto, za što imaju realne šanse ili u završnici kupa postignu plasman u finale.
RK "Poreč" je u posljednja 3 kola Prvenstva Hrvatske zabilježio 3 pobjede, a 12. travnja igra u Kutini protiv RK "Moslavina" i mogućom pobjedom izvršili bi "pritisak" na ekipu iz Našica koja im je direktni konkurent za osvajanje 3. mjesta. Nakon toga slijede 2 utakmice kod kuće.

R.V.A.

Print Friendly, PDF & Email